onsdag den 17. december 2014

Ja tak! Til skoleuniformer


I dag er der altså alt for mange børn der bliver drillet med deres tøjstil.Og det er jo forfærdeligt. Fordi hvis en pige på ca. 12 år godt kan lide og gå i lyserødt tøj, jamen så lad hende dog gå i lyserødt tøj. Det er helt okay og gå i lyserødt hvis det er det man har lyst til. Sådan er det jo man har værd sin smag!


Men hvis nu alle børn i hele danmark gik i det samme tøj så var der slet ingen børn som der kunne blive drillet. Jeg synes skoleuniformer skal skaffes. Mange børn vil sikker sige nej tak til skoleuniformer. Fordi hvis nu man ser nogle billeder fra den gamle tid så vil de nok tænke endnu  mere nej, fordi drengene havde mærkelige bukser på og så var trøjen inden i bukserne. Men det ville nu altså være en ide. Men løsningen vil altså være en tilfreds ide, så børn ikke bliver drillet med den stil de godt kan lide. Det er jo ikke okay,hvis nu så de skal skafffes så skal der også være idræts skoleuniformer! Man kan faktisk godt lave nogle pæne/fede skoleuniformer, med nogle fede bukser og trøjer. Så kan man jo selv pynte ens hår som man har lyst til. Man kan jo også finde noget rigtig fedt idræts tøj sådan man ikke føler sig pinlig og bare løber rundt der!... Slut..!!



                                                  Natazia Maica Rasmussen

9 kommentarer:

  1. Jeg syntes det er godt du skriver der skal være uniformer så børn ikke bliver drillet

    SvarSlet
  2. Det er jeg uenig, i for det første siger du at alle skal gå i det tøj de vil også siger du at de voksne skal bestemme det......
    Jeg er forvirret .

    SvarSlet
  3. Helt enig Men synes også at vi børn skulle have en medindflydelse

    SvarSlet
  4. Jeg er uenig, jeg vil ikke gå i skoleuniformer, ellers god tekst.

    SvarSlet
  5. Jeg er enig. Jeg ville hade at blive drillet

    SvarSlet
  6. Helt enig jeg gad heller ikke at blive drillet hvis jeg gik i noget tøj som andre ikke kunne lide

    SvarSlet
  7. Man må ikke skrive slut. Fin holdning. Jeg skrev noget næsten magen til

    SvarSlet