onsdag den 17. december 2014

Ja til aktiv dødshjælp i DanmarkJeg syntes at der burde være aktiv dødshjælp i Danmark fordi hvis min gamle bedstemor lå på sygehuset med slanger og kunstig hjerte og hjerne og ikke kunne spise snakke og tisse selv. Kort sagt var levende død så ville jeg blive nødsaget til at rejse til udlandet før hun kunne få lov at hvile i fred. Det ønsker jeg virkelig ikke engang for min værste fjende.

Det er forfærdeligt at nogle mennesker bliver behandlet værre end dyr, hvis fx. et dyr havde en forfærdelig sygdom ville man aflive den ,men hvis et menneske havde samme  sygdom skulle personen først rejse til udlandet før man kunne få aktiv dødshjælp. Nogle af dem der vil have aktiv dødshjælp kan jo ikke engang holde til at flyve så når de endelig er nået frem er de allerede døde.

Der er jo nogle der siger hvis det er fx. en enlig far med to børn, skal han så have aktiv dødshjælp. Der ville jeg så nok sige at hvis man er så langt ude at man tænker på  så er han nok ikke den bedste til at passe børn alligevel. 

3 kommentarer:

 1. Syntes den var god
  Og at jeg er enige med det du skriver

  SvarSlet
 2. Kan rigtig godt lide dine begrundelser og dit tema

  SvarSlet
 3. Jeg er enig at det er en god idé

  SvarSlet