onsdag den 17. december 2014

voldelige spil

Jeg synes simpelthen ikke det er godt, at børn på 12 år eller yngre får lov til at spille voldelige spil, når man skal være 18 år eller ældre. Børn kan få skader af at spille voldelige spil med blod, for når de bliver voksne går de måske selv ud og slår et andet menneske ihjel, fordi at der i det spil de spillede måske har været mennesker der er blevet slået ihjel, og bare er kommet til live igen. Derfor tror de måske det er okay at gå ud og slå et andet menneske ihjel, og tror at de kommer til live igen. Af den grund synes jeg ikke at det er i orden, at ens forældre giver sit barn lov til at spille sådan nogle  spil. Jeg ved at der er mange der spiller voldelige spil, fx. Call of duty,
Gta. Jeg ved at der er meget vold i dem og mange andre.

Det er ulovligt at sælge voldelige spil til børn under 18 år. Vil man købe et voldeligt spil kan de i nogle butikker finde på at spørge om din aldersgrænse Det er lovligt at sælge spil der ikke er vold i til børn/unge, men det er ikke kun butikkerens ansvar, det er også forældrenes ansvar for at spørge om det spil de spiller og hvorfor. I nogle butikker kan du sagtens købe spil man skal være 18 år for at spille, uden og blive spurgt om hvor gammel du er. Mange mener at det skal være lovligt at købe spil med vold i selvom man er under 18 år.

Nogle forældre er bekymrede for deres børn pga. at deres børn sidder foran computeren og spiller krigsspil i flere timer. En professor mener at det er godt for børn at de spiller disse spil, fordi at verdenen er fyldt med krig og vold. Der er mange der er uenige omkring om det skal være lovligt eller ulovligt at sælge  krigsspil og  voldelige spil til børn under 18 år.  


5 kommentarer:

 1. Jeg syntes at du har ret i at børn idag spiller alt for voldelige spil, men det der med at de slår et andet menneske ihjel fordi de tror at de bliver genopliver. Er det ikke lidt tyndt ?

  SvarSlet
 2. Helt enig og det værste er at forældrene bare gir deres børn de spil

  SvarSlet
 3. Enig med det du skriver, men jeg syntes at det skal være fra 11 år og ned, for jeg er tolv så... Fint.

  SvarSlet
 4. Rigtig god holdning til det hele.

  SvarSlet