onsdag den 17. december 2014

Det sviner for meget!

“ Mcdonald's poser flyder overalt”. Der er en mand på youtube der har lavet en undersøgelse om, hvor mange macdonald poser han kan finde, inden han kommer til Århus. Han fandt i alt 16 poser.

Jeg er ikke den eneste der syntes at det er noget være møg, med alt det skrald der flyder i gaderne og andre steder. Det er der også mange andre mennesker der synes, fordi det ser grimt ud at der ligger så meget skrald rundt omkring, man kan næsten ikke engang gå fra den ene butik til den næste, uden der ligger noget skrald. Det er ikke godt nok at der ligger så meget skrald. Det er

 meget nemmere at gå måske tre skridt mere og så nå til en skraldespand, end at bare smide det hvor man vil, og på den måde får man et bedre miljø i sit dejlige samfund.


Smøger ligger overalt, selvom priserne er steget gennem årene, altså en pakke koster ca. 40 kr i dag, men da mine forældre var unge kostede de ca. Kun halvdelen end de gør i dag, det er jo helt sindsygt. Det er jo ikke kun at det sviner, men det skader jo også miljøet og ens lunger, det er absolut ikke  kun miljøet det skader, Det kan også skade dyr, hvis man fx. Smider en cola dåse på jorden, kan en fugl godt sidde fast i den. Jeg syntes nu godt nok at vi har et bedre miljø her i Danmark, end de måske har i Afrika. Det skal stoppes, altså lige pludselig flyder vi næsten skrald, hvis der ikke nogen der gør noget ved det.


                                                      (Marcus.Vejby)

3 kommentarer:

 1. Når du skriver det med en mand, der fandt 16 mcd poser på vej til Århus, kunne du måske have skrevet hvor han startede, så får man lidt mere indblikket i hvor meget eller lidt det er. Men ellers er det et super flot indlæg, og jeg er 100 procent enig i det du skriver

  SvarSlet
 2. Hej Marcus
  Jeg er 100 % enig med dig i, at der ligger alt for meget skrald på gaden, og det skader altså virkelig miljøet.
  Hilsen Sofie

  SvarSlet
 3. Jeg synes heller ikke at folk skal smide skrald

  SvarSlet