onsdag den 17. december 2014

Hvorfor ikke Euro?
Jeg syntes det er en rigtig god ide, fordi så kan man bare bruge de samme penge som de gør i andre lande. Man behøves heller ikke bruge mega lang tid på at væksle  pengene ud med Euro som man gør når man skal til Tyskland eller Holland osv. Andre syntes fx. at Danmarks kongehuset bliver mindre værd, hvis man skifter til Euro, og at kroner er en del af danmarks historie. Så det burde man ikke gøre men det synes jeg altså stadig man skal. For så er alting med penge og udlandet ikke så besværligt og du skal til banken og alt muligt. Så skal man bare hæve nogle penge også er man klar til at tage på ferie, og det meget lettere man får også måske lidt lavere rente, og tingene bliver måske lidt billigere, ligesom i tyskland. Alle de danske penge automater skal jo også udskiftes, så det kommer til at tage lidt tid før man kommer til at bruge Euro. Men når man er færdig bliver det hele måske også nemmere. Men alligevel er det måske også fedt have sin egen slags penge som kroner.

4 kommentarer:

 1. Personligt mener jeg selv at den danske krone skal forblive. Selvom det er smart at man ikke skal veksle når man skal til f.ek.s Tyskland, så er det alligevel dejligt at have sine egne former for penge. Det er en meget personlig mening;-)

  SvarSlet
 2. Jeg syntes også det er en smart ide med euro, synes bare vores danske kroner er meget smartere fordi hvis vi skal have euro skal vi jo også have cent osv.

  SvarSlet
 3. Jeg gad også godt lide at lade de danske kroner blive for jeg synes at de er lidt smartere

  SvarSlet
 4. Hej Jawad jeg er enig med dig fx hvis dem fra de andre lande skal komme til Danmark på ferie eller noget så kan de ikke bruge euro i Danmark fordi vi bruger kroner

  SvarSlet