onsdag den 17. december 2014

Drop kongehusetVi giver rigtig meget væk til kongehuset hvert år og jeg syntes ,helt ærligt, at det er for meget. Tid er penge, og vi giver i den grad rigeligt af begge ting. Hvert år betales der millioner af penge til kongehuset, og alligevel har de en ordentlig gæld der skal betales, fordi jo flere penge man har jo flere bruger man. Det er i øvrigt også vores penge der betaler deres gæld. 
De er jo hvad vi kalder “arbejdsløse”. Tænk at vi giver så mange værdifulde penge til, et par bestemte, arbejdsløse. Jeg har overhovedet ikke noget imod arbejdsløse. Jeg kender selv nogle der ikke har noget arbejde. Men jeg ved, at dem jeg kender, de ville i hvert fald ikke bruge alle de penge på dyre slotte, tjenestefolk og store limousiner til at blive fragtet rundt i. 
Jeg vil da også meget hellere give penge til nogle af dem der sulter i Latinamerika, Asien eller Afrika, end at se på de kongelige suge vores penge til sig. Jeg ved godt at Danmark har verdens længste kongerække, men jeg ved også at de, i det mindste, godt kunne undvære lidt af alle deres millioner. 
Hvis nu at alle de mennesker der betaler penge til kongehuset ,kunne prøve at spare de penge, kun i et enkelt år, så er jeg sikker på at de fleste ville blive overrasket, over det tal af penge der ville blive sparet. Det jeg selv kombinere med kongelige og som man også meget ser i fjernsynet, er at de er meget venlige og det er de sikkert også. Men der er i hvert fald nogle som i høj grad er meget snobbet.

3 kommentarer:

 1. Hej Rose.
  Jeg er meget enig i det du skriver. Jeg har hørt(jeg ved ikke om det er sandt)at man allerede har investeret i en kiste til Deres Højhed Dronning Margrethe Den 2.
  Hilsen Ellen.

  SvarSlet
 2. Hej Rose
  Jeg synes ikke at det danske kongehus skal afskaffes, da det jo er det kongehus i verden, der går længst tilbage i historien. Jeg synes, at det ligesom bare hører til den danske historie. Det er bare min mening.
  Hilsen Sofie

  SvarSlet
 3. Jeg er lidt uenig, synes ikke Danmark er så meget uden kongehuset, ellers rigtig god tekst

  SvarSlet