onsdag den 17. december 2014

Mennesker bliver for fede

Jeg synes at børn og voksne spiser og drikker for meget usundt F.eks Slik og energy drink. Der er for mange børn og voksne der bliver afhængelig af alt usunde, det betyder at de bliver tykkere og får dårlige tænder, og det er der selvfølgelig ingen der gider at have. Der er desværre nogle forældre der lader deres børn drikker energy drink som 10-12 årige, men der er så også nogle børn der køber det uden deres forældre ved det, det er lidt dumt, for det ender næsten altid med at forældrene opdager det og børnene får skæld ud.

jeg synes selv det er ret trælst når man kommer gående i byen og der kommer sådan en fed mand gående med hul i tænderne, for det første er det ret trælst at se på, for det andet er det synd for de mennesker der er afhængelige og ikke kan stoppe, til sidst ender det jo med at alle dem der er afhængelige bliver tykke og for grimme tænder.

Til sidst ender det jo med vi bliver lige så fede som dem i amerika, altså de mennesker der bliver nødt til at bruge Kørestol osv.

Her i Danmark er vi også begyndt sælge rigtig meget fastfood og alt muligt andet. Så tænk på hvad i spiser hvis du ikke vil blive mega fed og få rådne tænder

4 kommentarer:

 1. Fastfood burde blive dyrere så der ikke er så mange folk der køber det og bliver tykke. Men det er også en persons eget ansvar hvad de spiser, man kan ikke forbyde dem det.

  SvarSlet
 2. Hej Matias
  Kan godt lide din tekst og enig med at mennesker spiser for meget fastfood og så bliver de tykke

  SvarSlet
 3. Hej Matias
  Meget godt indlæg det kommer jeg til at tænke på i min fremtid
  Mvh Jawad

  SvarSlet
 4. Hej Matias
  jeg er uenig med dig fordi børn og voksne må gerne gør hvad de vil selv
  men godt indlæg

  SvarSlet