onsdag den 17. december 2014

Skal film være lovlige at hente


En stor dele af Danmark ser film over internettet, men er det endeligt lovligt at hente film ned på ends computer? Nogle mener at det der er i orden kun at se film, mens andre mener at det burde helt forbydes.


Der noget der hedder Netflix og Viaplay, der kan kan man se tusind hvis af film og serier, der betaler man 80 kr. Om måneden. Men selv de har ikke alle de film jeg gerne vil se, så tænker jeg hvad gør jeg så.


Jeg tænker tit på dem der laver filmen, det tager virkelig lange tid at lave en film. En film kan nemt tage et år at lave eller endda længer tid. Og hvor mange penge en film koster, for det en film koster at lave, skulle der gerne være løn til alle dem der har været med og noget til den person der har fundet på filmen.


Jeg synes at der er i orden at man ser en eller to film. Bare man ikke henter dem ned på ens computer eller laver CD'ere, fordi det er ulovligt at brænde cd, derfor at man burdte få en bøde eller konfisker ders computer. Jeg mener også at alle de hjemmesider hvor man kan hente film ned på sin computer, så man helt ungås at at man overhovedet kan hente det ned, så tror at at vi helt ungår sådanne noget. Fordi vi måske også er kommet til at se en film på nettet uden at vi viste det. Jeg synes selv at det er en svær granse at finde om der er lovligt eller ulovligt. Jeg kender selv mange der henter og så bagefter laver en cd. Jeg ville ikke selv gøre det.


4 kommentarer:

 1. Det er en god og lang historie bare bliv ved med at skrive sådan

  SvarSlet
 2. Jeg er enig det burde være tydeligere hvad der er ulovligt mht. Film på internettet

  SvarSlet
  Svar
  1. Så ville der måske også være Færere til at gøre det

   Slet