søndag den 29. september 2013

Rose

Hey jeg hedder Rose, jeg er ti og fylder snart 11 år her til november. Jeg har en mor der hedder Berit, en far der hedder Kenny, og en lillesøster der hedder Freja (som vi kalder flup/flupsi). Men udover min familie vil jeg skrive lidt om mine interesser, kæledyr og lidt om min bedste ven.


I min fritid går jeg til standard dans, drama, kor, fodbold. Men selvom jeg kun gør til de ting har jeg også andre interesser. Det jeg allerbedst kan lide at gå til er nok standard dans fordi at jeg elsker rigtig rigtig meget at danse.


Jeg har en meget fraværende men sød kat der hedder Stoffer og en virkelig kælende kat der hedder Texas. Jeg har også en masse store Koi fisk. Jeg har to ynglings dyr men det er godt nok ikke lige husdyr. Dem jeg bedst kan lide er elefanter, så kommer de truede bjerg gorillaer.


Min bedste veninde hedder Luna og hun gik oprindeligt på Bagterpskolen men lige her inden femte flyttede hun over på HPR. Jeg savner hende rigtig meget fordi at vi ser ikke hinanden så tit længere pga lektier og fritidsinteresser.


Sorry der ikke er et billede af mig jeg hader billeder (medmindre jeg bliver tvunget til det).
Men det var lidt om mig, ses.
 


4 kommentarer:

 1. hej rose du går til standard dans jeg hved ikke hvad det helt går ud på.
  jeg syntes det er fedt du går til fodbold det gør jeg også

  SvarSlet
 2. Hej Rose
  sej nok at du går til fodbold
  fra Mia


  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Hej Rose det lyder god nok som om du har travlt. Men det er sej du går til fodbold
  fra amalie

  SvarSlet