onsdag den 25. september 2013

Cecilie

Hej jeg hedder Cecilie. Jeg er 10 år men jeg bliver 11 til oktober. Jeg bor i Hjørring sammen med min mor, og min papfar, og min lillebror, og mine to storesøskende som ikke er så tit hjemme. 

Jeg kan godt lide gymnastik og drama, og går selv til det. Jeg kan godt lide at være kreativ og spille spil med familien. Jeg elsker dyr og jeg har selv en kat nede ved min far. Min far bor i hvidebæk, så der er langt når jeg skal der ned. Jeg er kun dernede ca. hver anden weekend og i ferier. Jeg forkæler tit min kat. Hver gang den har fået skældud, så ved den at hvis den kommer ind til mig så får den en godbid. Jeg elsker min kat. 

Om aftenen i weekenden så ser jeg tit en film. Hvis det er sammen med familien så er det tit actionfilm når min lillebror er kommet i seng. Vi lejer tit en film ved hjælp af Zaptoren. 

Når jeg er der hjemme kan jeg godt lide at hoppe på trampolin og spille på min iPad. Nogle gange laver jeg alle mine lektier på en dag hvis jeg keder mig. Jeg læser mange bøger fordi jeg godt kan lide at læse.
 

4 kommentarer:

 1. Hej Cecilie hvilke bøger kan du godt læse og hvad hedder din kat.
  Hilsen Anton

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt lide skammerserien. og min kat hedder Milo

   Slet
 2. Hej Cecilie hvad spiller du på din ipad?
  Hilsen Mikkel

  SvarSlet