onsdag den 25. september 2013

Mit liv

Hej jeg hedder Sisse og er elev på bagterpskolen. Det jeg laver i min fritid er at gå til fodbold mandag og torsdag. Og så spiller jeg kamp i weekenden. Og så finder jeg på streetdanse.

Jeg har en far,mor,en lillebror (Xander),en lillesøster (Sally),en halvsøster (Xenia),og to katte. Jeg tilbringer meget tid sammen med min familie.

Det jeg mest laver i min fritid er at: gå på instagram,snapchat osv. Og så må jeg endelig ikke glemme at jeg elsker at spise.

Her for det sidste har jeg lige skulle vende mig til at være her hjemme fordi jeg har været på ferie i Spanien. I ti dage. Vi var inde og se Camp Nou (fc Barcelona,hjemmebane). Og det var mega fedt. Og om lørdagen skulle vi så ind og se dem spille mod Sevilla. Og Barca vandt 3-2. Vi var så også inde i Barcelona bare for at shop to gange.

Glæder mig til at blogge med jer for jeg var der jo ikke der i skypede. Men kender to af jer og det er Simone og Sofie.3 kommentarer:

  1. The lyder som en rigtig fed tur til Barcalona. Jeg kender også dig og har gået til dans med dig. Dit indlæg er rigtig godt. Fedt at vide lidt om dig.

    SvarSlet
  2. Hej Sisse det lyder som en god tur til Spanien og sejt at du så den kamp. Jeg var der heller ikke da vi skypede så jeg glæder mig til at se dig og din klasse. Jeg har også to katte hyggeligt at høre lidt om dig.

    SvarSlet
  3. Hej Sisse jeg elsker også at spise. og jeg street danser nogen gange og jeg var i Tyrkiet i sommerferien venlig hilsen Andreas

    SvarSlet