onsdag den 18. september 2013

Bagterphallen

  I Bagterphallen har vi to haller, en stor hal og en lille hal. Inde i den store hal har vi et lille redskabsrum i den ene ende af hallen, hvor der er bolde og mål. Der er også et dommerbord i siden af den stor hal. Der er to håndboldmål inde i hallen. Der er bænke i siden i den stor hal. Oppe i luftet er der firkantede vinduer. Der er også et musikanlæg i den stor hal.

Ved siden af dommerbordet er der to redskabsrum der hænger sammen, hvis man går igennem dem kommer man ind i den lille hal. Inde i de to redskabsrum er der madrasser, bukke, bolde,sjippetorve, o.s.v. Hvis man går gemmen de to redskabsrum kommer man jo ind i den lille hal, der er der ribber, tre madrasser og seks torve der hænger ned fra luftet. Der er vinduer på siden af hallen.

Der er også forskellige baner man kan stille op inde i den stor hal. Der er fodboldbanen,håndboldbanen,basketballbaner,badmintonbaner og hockeybaner.

Der skal jo også være omklædningsrum i en hal, og det er der også. Der er 2 pige omklædningsrum og 2 drenge omklædningsrum og 1 dommer omklædningsrum.

Ovenpå hallerne er der et lille cafeteria. Der er vinduer ned til den stor hal, så man kan kigge ned i den. Der er også en masse pokaler der oppe, som nogle har vundet.

Udenfor bag ved hallerne er der en stor sportsplads med mange fodboldmål. 

1 kommentar:

  1. Hej Lærke, Jeppe, Tai og Nathali. Jeg har lavet gymnastik og sunget i Bagterphallen, det kunne være fedt hvis vi også havde sådan en hal her på Holmegaard.
    MVH. Signe;-)

    SvarSlet