onsdag den 25. september 2013

Matias

Hej Holmergård jeg hedder Matias og er 11 år. Nu vil jeg gerne fortælle lidt om mig selv. I fritiden går jeg til fodbold hver mandag og onsdag. Nogle gange sidder jeg og spiller på min mobil eller Gta 5 til PS3 hvor min lillesøster og lillebror kommer og irritere mig Når jeg ikke gør det hopper jeg på trampolin eller hygger med mine venner, som regel Tobias.

Jeg ved jeres klasse lige har været i Mosbjerg det er lidt tid siden vi var der, da vi var der startede vi med at få en lille slags rundvisning bagefter fik vi lov at pakke ud og gå rundt og kigge. Det var rigtig sjovt men det sjoveste var skumringsturen om aftenen det var lidt uhyggeligt og nogen græd men ikke mig.

Noget af det jeg godt kan lide at lave er at have det sjovt med vennerne og være udenfor. Når jeg har det sjovt med vennerne hopper vi tit på trampolin og mange flere ting. I frikvarterene spiller vi stikbold eller fodbold og nogen gange rundbold.

Nu er det tid til at vi slutter af herfra men jeg glæder mig rigtig rigtig meget til at møde jer!! Vi ses Hilsen Matias.
4 kommentarer:

 1. hvor henne spiller du fodbold jeg spiller også fodbold jeg syntes dit indlæg var godt

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Jeg spiller fodbold i Bagterp og tak :)

  SvarSlet
 4. Hej Matias det er sejt du går til fodbold hilsen Amalie


  SvarSlet