onsdag den 25. september 2013

LærkeHej jeg hedder Lærke og er 11 år gammel. Jeg bor i et gult hus midt inde i Hjørring by. Så har jeg en mor der hedder Sisse og en far der hedder Henrik og så en lillesøster som hedder Laura.

Jeg spiller rigtigt meget fodbold. Jeg går til fodbold i min fritid, i SHI, 2 gange om ugen. Og der spiller jeg sammen med min veninder. Vi hygger os rigtigt meget sammen. I år var vi med til Dana cup, for første gang, og der vandt vi sølv. 

Jeg kan godt lide dyr. Mine yndlings dyr er hunde og dværghamster. Min lillesøster og jeg har hvert sit dværghamster. Mit dværghamster hedder Bivert. Vi har også to hunde, der hedder Hannibal og Nick, de er begge 14 år. 

Jeg kan også rigtigt godt lide og synge, så derfor går jeg til kor på Bagterpskolen. Jeg går meget op i at jeg skal lave mine lektier. Jeg elsker og hygge med veninderne og familien. Min familie betyder næsten alt for mig. Jeg elsker og være på ferie især i Tyrkiet, det er et fedt sted. Jeg kan også godt være kreativ, når det gælder fine ting. 

Vi har lige fået en ny pige i klassen. Hun er rigtigt sød. Vi har en god klasse med mange fodbold drenge og piger, jeg er selv en af pigerne der spiller fodbold. Jeg kan godt lide farverne blå, gul og grøn. Jeg kan godt lide og lege med både pigerne og drengene fra klassen. 

Jeg kan godt lide og være ude og lege, især nu når der er godt vejr. I sommerferien har jeg fødselsdag, så der plejer tit og være varmt. 

Jeg har hørt at i har været i Mosbjerg på lejrskole. Det var vi også sidste år, altså i 4 klasse. Det synes jeg var helt vildt fedt. Det der gjorde at der var fedt, var at vi fik lært om gamle dage og prøvede nogle ting som man ikke havde prøvet før. Jeg fik rigtig hygget med vennerne som var skønt. Vi blev kørt der ned i bus. Det var det fedeste jeg prøvede i 4 klasse. 

Nu kender i lidt til mig.
4 kommentarer:

 1. Hej, sejt du bor i byen. Har du smagt den italienske is de har tæt på en frisør? Den er god :) Sejt I vandt sølv i Dana cup. I min klasse har vi læst en bog om en kannibal og hans kat hed Hannibal.

  Hilsen Mikkel T

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej. Jeg har ikke smagt den italienske is. Er den bog god? Hilsen Lærke.

   Slet
 2. Hej Lærke. Fedt at du også går til fodbold, sejt at I vandt sølv til Dana Cup.
  Sjovt at I også var i Mosbjerg. Dejligt at du har fødselsdag i sommerferien, for så er der jo godt vejr.
  Hilsen Signe

  SvarSlet
 3. Hej Lærke. Jeg synes at det er sejt at du vandt sølv i Dana Cup, og jeg synes også at det er sejt at du er kreativ og social.
  Hilsen Samir.

  SvarSlet