onsdag den 13. november 2013

Min kattekilling "Nynne"Hej.
Jeg vil gerne fortælle lidt om min kattekilling Nynne.
På dette billed er vi ude i haven og lege i det gode efterårsvejr.

Jeg har valgt at skrive om Nynne, fordi jeg synes, at det kan være spændende at følge hende og se hvad hun laver og hvordan hun ser ud o.s.v. 

Nynnes udseende

Nynne er en blanding af en norsk skovkat, så hun er lidt lang i pelsen. Hun har hvide poter, de to bagerste er lidt mere hvide end de foreste. Hun er sort, mørkebrun, lysebrun og hvid i farverne. Hun har brune øjne, stritøre og en hvid plet på halsen. 

Nynnes adfærd

Nynne er en meget legesyg killing. Hun kan rigtig godt lide sit legetøj og hun elsker at være udenfor og klatre i træer, hvis det altså er godt vejr. Hun er meget nysgerrig, og hun har fået sat sin kattelem op, så nu må hun selv bedstemme, hvornår hun vil ind og ud. Nynne hader vand, det gør alle katte stort set, så hvis Nynne gør noget hun ikke må, så giver vi hende lige et lille pust vand, så lærer hun nemlig hvad hun må og hvad hun ikke må. Det er meget smart.

Foder og udstyr

Noget af det vigtigste for Nynne og andre katte er deres udstyr og deres mad. Nynne får noget killingefoder, fordi hun er en killing. Hun får det, der hedder Royal Canin, som er noget tørfoder. Det er specielt lavet til killinger. Nynne elsker det, hun er blevet en være tyksak, syndes jeg. Så er der selvfølgelig udstyret. Det er meget vigtigt at have alt det udstyr, en kat skal bruge. Nynne har feks krassetræ, det skal man have, så hun ikke krasser i sofaen eller andre steder. Så er der kattebakken, som hun kan tisse og pølle i. Der er selvfølgelig også legetøj, som Nynne bliver underholdt med. Vi har jo en kattelem, men det bestemmer man selv, om man vil have, det kommer jo også an på, om det er en indekat eller en udekat. Nynne er både en indekat og en udekat, hun bestemmer nemlig selv, om hun vil gå ud. Det var så det, som jeg ville fortælle om Nynne. Jeg håber, at I kan lide mit indlæg.

4 kommentarer:

 1. Hej Juliane. Jeg havde en gang en hunde hvalp men han er 4 år nu, og han kunne også godt lide at lege udenfor. Sejt indlæg mvh Patrick.

  SvarSlet
 2. Hej Juliane. Det lyder som om din kat er rigtig sød og sjov venlig hilsen Malene

  SvarSlet
 3. Hej Juliane. Din kat Nynne lyder til at være rigtig sød og sjov.
  Jeg havde også engang en kat men den døde fordi den havde sådan en sygdom:-(
  Hilsen Signe:-)

  SvarSlet
 4. din kat er rigtig sød
  Hilsen jeppe

  SvarSlet