torsdag den 14. november 2013

Drama

Hej jeg hedder Ellen, jeg interesserer mig for drama, og går også selv til det. Jeg går til det mandage og torsdage sammen med en masse andre børn. Mine lærere hedder Berit og Kimmie, og de er rigtigt dygtige. Det foregår på den skole jeg går på, i noget der hedder dramakælderen.

Det stykke vi skal spille, hedder jagten på juleklokken. I stykket kan man være barn, voksen, olding, kat, rød nisse, sort nisse eller bjørn. Nogle gange er der en, der bager kage til holdet, andre gange har de kage med, fordi de har fødselsdag. Jeg har haft kage med to gange, den ene gang bagte jeg ølkage, og den anden gang bagte jeg formkager eller fodermesterens formkager, det kan hedde begge dele.

Det er sjovt at spille stykket første gang uden faste roller, det gør vi for at se, hvilken rolle vi gerne vil være og passer til. Vi får lov til at ønske tre roller, som vi håber på at blive. Jeg ønskede to roller, jeg faktisk ikke ville have. Dem fik jeg heller ikke, så det gør jo ikke noget. Mine kammerater startede sidste år, så de har et års mere erfaring. Jeg er heldigvis ikke den eneste, som er ny begynder, min veninde Emilie er også nybegynder og to piger fra 4. årgang. Det er ikke alle der er der hver gang, så vi spiller hinandens roller, når den der har rollen ikke er der. Så kan vi også se, om der er andre roller, vi er gode til. Jeg er rød nisse rigtigt, men jeg fandt ud af, at jeg også var god til at være sort nisse.

Hvert år holder drama en fest for os børn, der går til det. Det fik de bare ikke gjordt sidste år, så derfor får vi måske både en fest og en tur i professionelt teater. Så dem, der gil til drama sidste år, er også inviteret, også en pige der hedder Luna, selvom hun er flyttet til en anden skole. Vi er bare ikke helt sikre på, at vi får det i år på grund af skolernes nye regler, der blev lavet under lockouten.

Stykket skal vises på skolen for alle elever fra 0-5. årgang d. 29. november, aftenen før kan forældre komme og se stykket.

4 kommentarer:

 1. hvad er opskriften på¨dine kager.
  de lyder mega gode ligsom mega lol fra benjamin

  SvarSlet
 2. Hej Ellen
  Det er for sejt!
  MVH Mia den seje

  SvarSlet
 3. Hej Ellen det er fedt du kan lide nået andet ind os MVH Amalie

  SvarSlet
 4. Hej Ellen. Jeg skulle også har gået til drama i år men jeg valte gymnastik landsdel holdet jeg skulle bare på et eller andet musik hus. Jeg vel jo gerne være skuspiller vel du også det eller gør du det bare for af have det sjovt og hyg dig med dine venner. MVH Nanna
  :-) :-)

  SvarSlet