onsdag den 30. oktober 2013

Te elskeren

Hej jeg vil gerne fortælle jer lidt om te fordi jeg elsker det. Det er både speciale te og normalt te. Jeg vil også fortælle jer om teen,s oprindelse.

Min favorit hedder Arizona green tea og er meget populær lige nu for tiden. Det er grøn te med en eller anden smag fx blåbær, granatæble, honning osv. De har en lidt special smag og hvis man skulle kunne lide dem skal man vende sig til den speciale og dejlige smag. Flaskerne som der har været te i gemmer jeg altid fordi de er meget speciale og er rigtig pæne at have til pynt. Arizona er en kold te.

Der er også en te som hedder Bobbletea og er også meget populær. Det er en te som du selv kan vælge hvad for en smag den skal være fx granatæble, melon, blåbær, mango, jordbær, osv. Det speciale ved Bobbletea er at man kan få nogle små bobler ned i som du også selv kan vælge hvad for en smag det skal være fx yoghurt, mango, æble osv. Bobbletea er en kold te.

Tebusken blev opdaget for mere end 5000 år siden af en kinesisk kejser Shen nung. Te stammer oprindeligt fra Kina. Te indholder koffein og theophyllin. Den første te var brygget. Hollandske købmænd bragte teen til Europa i begyndelsen af 1600-tallet, hvor teen blev betragtet som en meget fornem og dyr drik. 

Det te man køber nu om dage er færdig lavet. Og er en eller anden frugtsmag. Man køber fx Lipton, Pickwick, og Earl Grey. Min yndlings varme te er nok Earl Grey der er ingen frugtsmag i. Det er bare naturlig sort te. Jeg syntes det er hyggeligt at sidde om aften og få en kop te.

3 kommentarer:

 1. Hej Sisse :)
  Jeg kan også godt lide te. Jeg kan især godt lide bubbletea :)
  Hilsen Signe :D

  SvarSlet
 2. hej Sisse jeg elsker også bubbletea det smager nemlig godt. Jeg kunne godt tænke mig at smage din yndlings te. MVH Sofie

  SvarSlet
 3. Jeg elsker te iser Camille te men jeg er ikke så serlig glad for bubbletea Mvh. Andreas

  SvarSlet