onsdag den 23. oktober 2013

Fodbold

Hej. Jeg vil gerne fortælle lidt om fodbold. Jeg vil fortælle lidt om Landsholdet, og om vores træning og så kampe der bliver spillet. Jeg går meget op i fodbold, fordi jeg synes det er sjovt, og så for at hygge med veninderne, og så selvfølgelig fordi jeg vil lære og spille fodbold/blive bedre til fodbold.

Jeg holder med AaB og landsholdet. Landsholdet, er det hold hvor de bedste spiller spiller fra Danmark af. Jeg ved at Bendtener, Eriksen, Agger, Ankersen, Kvist og Sloth og mange flere spiller på landsholdet. 

Jeg træner selv fodbold mandag og torsdag, fra kl. 17:30-19:00. Min træner hedder Pia, min far er hjælpetræner. Når min far og jeg tager afsted, skal vi også hente nogle af mine holdkammerater, da vi køre sammen. Når jeg er til træning i SHI, løber vi meget. Vi bruger kegler til at drible imellem med bolden. Vi skyder også på mål. Vi spiller også i firkant, med en i midten der skal prøve og få bolden fra os andre. Vi spiller en lille kamp til sidst for sjov. Når træningen slutter, skal vi alle i bad, så vi har det sociale sammen. Man starter med og spille på 3-mands, så rykker man op på 5-mands, så op til 7-mands og nogle rykker op til 9-mands og så til sidst 11-mands.

 Når man spiller kamp har man altid sit kamptøj på. Man råber nok også lige et kampråb inden kampen bliver fløjtet i gang af dommeren. På banen er der en målmand, forsvarspiller, midtbanespiller og angrebspiller. I selve kampen kan man få frispark og straffespark. Man kan også få det gule kort og det røde kort. Hvis man får det gule kort, får du bare en advarsel. Vis man får det gule kort to gange i en kamp, svare det til et rød kort. Vis man får det røde kort, skal man forlade banen med det samme, og måske får man spillekartæne. Når vi spiller kamp er det som regl i weekenden. Når vi spiller kamp spiller vi på 7-mands.

Nu har jeg fortalt lidt om fodbold. I fandt måske også ud af lidt i ikke viste før.


2 kommentarer:

 1. Hej Lærke. Fedt at du går til fodbold, og at du går op i det.
  Jeg har også spillet i SHI, det er god klub.
  Hilsen Signe

  SvarSlet
 2. Hej Lærke, jeg synes at det er sejt at du går så meget op i fodbold. Jeg synes også at fodbold er en af de bedste sports.
  Hilsen Samir.

  SvarSlet