torsdag den 22. august 2013

Ikast cup

I min sommerferie har jeg spillet meget fodbold. Jeg startede min sommerferie med og tage til Ikast cup med fodboldholdet. Der vandt vi sølv. Det var sammen med min mor og far. Der var helt vildt godt vejr, men så snart vi skulle til og spille så begyndte det og regne.

 Det var hyggeligt fordi vi sov på en skole, og så hyggede vi om aften. Det var med pigerne på holdet jeg sov på skolen med.

 Vi spillede mange kampe. Vi vandt vist 3 kampe og tabte 2 kampe og spillede 1 uafgjort.Vi havde og så trænere med de var rigtige god til og træne os.

 På vej hjem kørte Amalie med os hjem. Det var så hyggeligt.Det skal jeg helt klart også med til næste år. Det skulle i også tage og komme med til.

10 kommentarer:

  1. Tillykke med sølv.Hvem vandt i over
    og hvem tabte i over?
    Hilsen Tai

    SvarSlet
  2. Hvor ligger ikast cup henne?.. Tillykke med i vandt sølv.. Hvilken skole sov i på?.. Det lyder som en rigtig god sommerferie..:):)

    Kærlighilsen Natazia:)

    SvarSlet
  3. Tillykke med sølv. Hvem spillede i mod. Det lyder mega hyggeligt.
    Hilsen Nathali

    SvarSlet
  4. Hej Tai. Tak for det. Vi vandt over mange Fortuna hold. Og tabte til et SHI hold og et Fortuna hold. Kan ikke huske flere hold. Hilsen Lærke

    SvarSlet
  5. Hej Nathali. Tak for det. Fortuna hold og SHI hold og et Norsk hold. Hilsen Lærke

    SvarSlet
  6. Fedt had stod der i Dana cup finalen?

    SvarSlet
  7. Hej Natazia. Tak for det. Ikast cup det ligger i Ikast. Vi sov på en skolen der lå næsten klige ved siden af banerne. Det var også en rigtig god sommerferie. Hilsen Lærke

    SvarSlet
  8. Hej Jeppe. Den endte 3-0 til SHI. Hilsen Lærke

    SvarSlet
  9. Tillykke med sølv.
    MVH Melisa

    SvarSlet
  10. Hej Melisa. Tak for det. Hilsen Lærke

    SvarSlet